preloader
Новини
08/10/2013
Концепція «Кухня 2015» надихає на майбутній розвиток

Як ми будемо готувати та жити завтра? На це питання вже відповіла компанія Hettich, предоставивши на суд учасників меблевої виставки в Німеччині концепцію кухні майбутнього.

В рамках інноваційного менеджменту Hettich, як підприємство, орієнтоване на майбутнє, представляє в своїй концепції «Кухня 2015» прогнози щодо актуальних трендів для кухні та оселі в 2015 році. Таким чином Hettich позиціонує себе як партнер промислових виробників кухонних меблів та побутової техніки, які приділяють увагу розвитку та втіленню інноваційних продуктів. В концепції зроблено акцент на дизайн, комфорт, ергономічність, електрифікацію та створення мультимедійної мережі.

Згідно концепції, з точки зору дизайну, кухня є центром оселі. Вона інтегрується в жилий простір, замість того щоб відокремлюватись на передньому плані. Суть в тому, що побутова техніка - посудомийні машини, пристрої та змішувачі - зникає за фасадами, коли вона не використовується. Розмаїття меблевих комплектуючих для фасадів із внутрішніми фронтами створюють нові структурні можливості: наприклад, робоча поверхня, що активується для застосування лише при потребі. Надзвичайно пласка мийка гармонійно поєднується з ландшафтом кухні майбутнього та зменшує витрату води. Змішувачі, що утоплюються в шафі доповнюють тренд та підтримують основну ідею - залишити тільки суттєве та при цьому не зменшити функціональність.

Концепція «Кухня 2015» наголошує на позитивному сприйнятті життя. При цьому значну роль відіграє комфорт. Шухляди та фасади, що можуть відчинятись в обидві сторони роблять можливим доступ до вмісту шухляд з обох сторін робочої зони, що перетворює процес приготування їжі разом з друзями на задоволення.

В аспекті ергономіки концепція «Кухня 2015» розглядає верхні секції, що можуть пересуватись по висоті. За допомогою області керування, розташованої на нижній секції шафи елементи шухляд можуть пересуватись по висоті незалежно одна від одної, і вміст шухляд буде переміщуватись на зручну для користувача висоту. Таким чином, кухня ще більше підлаштовується під людину. Така розробка взяла за основу в першу чергу потреби літніх людей.

Створення мультимедійної мережі додаватиме відчутно більше комфорту, з огляду на те, що концепція «Кухня 2015» об’єднує різноманітні електричні пристрої між собою. Наприклад, запрограмувати час та вибрати температуру приготування їжі можна або на сенсорному екрані варочної поверхні, або на більшому екрані, розташованому на фасаді кухні. Крім того, через інтернет можна централізовано керувати телевізором та іншою домашньою технікою.

При реалізації концепції «Кухня 2015» Hettich спирається на досвід в області електрифікації елементів кухонних меблів і розкриває можливості в багатьох сферах застосування. Дизайн кухні відображує ідеї з проектних студій та новітні технології.

Підписатися на розсилку