preloader
Новини
da87b2df0158af22cfd9ebc520055fe6.jpeg
35cddb1f80e462bca1ddfe13ce1b08b3.jpeg
01/11/2013
Місце для всього і все на місці

Ось вже 18 років дизайнери RODA Design Lab невтомно відстежують всі світові тенденції та новітні технології, впроваджуючи їх у виробництво і створюючи ідеальні кухні, які відповідають вимогам навіть найвибагливіших замовників.

Концепція сучасної кухні проста: чіткі пропорції, мінімалістичні контури і складний спектр обробки і кольору. Саме такою створювалася нова серія 3 -D кухонь, до якої увійшли 15 моделей. 3-D ефект досягається завдяки особливому фрезеруванню фасадів на високотехнологічному комп'ютеризованому верстаті. Моделі кухонь з 3-D фасадами в стилі модерн - еволюція дизайнерської думки, втілена в бездоганні форми заради особливою естетики життєвого простору.

Дизайнери RODA Design Lab ревно дбають не тільки про зовнішній дизайн кухонь, а й про комфортну експлуатацію внутрішнього наповнення. Правильна внутрішня організація і висувні елементи доповнять кухню зручністю і ергономічністю. Можливості фурнітури ніде не проявляються настільки наочно, як в кухнях: набір меблів складається з безлічі невеликих шафок і ящиків, які можуть відкриватися, висуватися, повертатися. Традиційні шафи зі статичними полками замінюються зручними сталевими метабоксами з роликовими механізмами. Дверцята кухонної шафи зберігають той кут, на який її відкриває споживач. Є стулки, що відкриваються на 110 °. Досить популярні пристрої втягування дверцят, які забезпечують безшумне і щільне закривання. Петлі працюють м'яко і безшумно, мають кілька ступенів регулювання і витримують до 100 тис. циклів відкривання- закривання. Можливість сучасних технологій вражає: всі відкривають механізми і ліфти доступні в електронній версії! Досить легко натиснути на фасад або просто постукати, і він сам відкриється.

Кухня RODA - інвестиція в якісно новий рівень життя, вибір, який визначає інноваційний комфорт.

По матеріалам журналу "Афіша",13-14(134-185)'2013

Підписатися на розсилку