preloader
Новини
ef12625113fe71156567ad4f64283fb9.jpeg
25/07/2016
Новинка! Модель Ле-Ман

Шановні пані та панове!

Представляємо новинку від дизайнерів RODA Design Lab - модель-Ле Ман! Вона створена з абсолютно нового матеріалу RAUVISIO crystal, що представляє собою полімерне скло, що має ефект справжнього скла, при цьому піддається легкій обробці (фрезеруванню, свердлінню). Досить зносостійке, легке, має дзеркально-глянсову поверхню, стійку до ультрафіолетового випромінювання і дії хімічних речовин.

Дизайнери RODA Design Lab в даній моделі реалізували концепцію вічних кухонь, перш за все, відмовою від усіх зайвих деталей, які можуть втратити свою актуальність. Вони кажуть так: «Якщо у кухні немає ніжок, вони не можуть застаріти. Якщо у кухні немає ручок, вони не можуть вийти з моди. Не може застаріти те, чого немає. Те, чого не видно ». Отже, в кухні Ле-Ман немає деталей, які могли б вийти з моди. Залишається тільки досконала, проста, «вічна» геометрична форма. Вона зроблена з матеріалів, яким не страшні ні мода, ні час. Кухня Ле-Ман - окремий твір мистецтва. І, як і належить твору мистецтва, вона покликана жити вічно. Легка в догляді, гігієнічно і екологічно чиста поверхню фасадів з полімерного скла додасть глянсової легкості і візуально розширить простір. Ле-Ман представлено в 8 можливих кольорах: білий, яскраво-білий, кораловий, м'ятний, чорний, слонова кістка, блакитний і сірий.

Завдяки насиченості кольору краса, що випливає з простоти форм, привертає і інтригує. Відчуйте досконалу гармонію естетики і функціональності з новою моделлю кухні від RODA.

Підписатися на розсилку