preloader
Новини
9486d8d148bcbce6bf770f2ccb61314b.jpeg
05/03/2014
Новинка від RODA Design Lab - кухня Дублін

Шановні Пані та Панове!

Простота функції і чистота форми вміло поєднуються дизайнерами RODA Design Lab, щоб своїм елегантним рішенням надати споживачеві щось більше, ніж просто меблі для кухні.

Нова модель Дублін хоча і відноситься до класичного стилю, але настільки оригінальна і вишукана, що може сподобатися навіть переконаним модерністам. Пам'ять про минуле і пов'язані з ним універсальні цінності виражені через класичні і спокійні лінії. Елегантність форм в цій кухні поєднується з підвищеною увагою до деталей і обробки: фасади декоровані закрутистим орнаментом, тонкі декоративні лінії якого створюють витончений візуальний ритм, елементи оздоблення кухні, стінові панелі і карнизи, вигідно відтіняються патиною, привносячи свій вклад в загальну вишуканість приміщення та інтер'єрного простору. Всі ручки кухні виконані в закруглених обтічних формах, з обробкою під зістарені метали.

Класичний стиль і витончений смак вплітаються в трилисник переваг з сучасних технологій, якості та функціональності, приносячи успіх у вдосконаленні кулінарного мистецтва. Спробуйте приготувати колкеннон, картопляну запіканку з макреллю або тушковану баранячу грудинку. Смакуючи ірландські страви з пінтою темного пива, відчуєте всю унікальність кухні Дублін.

Підписатися на розсилку