preloader
Новини
2ce4f5a378f188a67bd5f56414c85adf.jpeg
17/02/2014
Новинка від RODA Design Lab - кухня Марсель

Шановні Пані та Панове!

Ось уже протягом 20 років дизайнери RODA Design Lab не перестають радувати новими моделями кухонних меблів у своєму прагненні до створення простору, наповненого благополуччям, теплом і затишком. Кухні RODA розраховані, в першу чергу, на тих, хто віддає перевагу красі, якості і передовим технологіям.

Атмосфера південній Франції та середземноморського клімату надихнула дизайнерів RODA Design Lab на створення нової моделі кухні - Марсель. Її незвичайний колір немов народився з коралів, піску і морської піни, яка омиває французьке узбережжя. Простір, вишуканість, легкість - кухня подібна найвідомішому тістечку «Мадлен», описаному Марселем Прустом.

Зовнішній вигляд нової моделі кухні Марсель є сучасним і, в той же час, шикарним і витонченим. Він здатний викликати погляд подиву навіть у досвідчених цінителів мирської краси. Марсель, як спосіб життя, близький людям, що знаходяться в спокої з собою і своїм оточенням. Це проявляється в найменших деталях, за якими ховається, можливо, неоднозначна, але витончена особа. Будь то кухня для гостей або всієї родини, продуманий індивідуальний дизайн дозволяє з максимальною віддачею використовувати кожен вільний квадратний метр. Почуття комфорту кухні Марсель засноване на індивідуальному підході до поєднання техніки, аксесуарів і гарнітуру. До найменших деталей.

Підписатися на розсилку