preloader
Новини
b92cb775517c3abd362f136ffbef4549.jpeg
17/02/2014
Новинка від RODA Design Lab - кухня Валенсія

Шановні Пані та Панове!

Одним з аспектів сучасних тенденцій є еклектика класичного стилю, в її переосмисленні через призму самого сучасного дизайну. Привабливість «мінімалістичних» меблів і полягає в тому, щоб, інтерпретуючи речі з минулого, не змінювати їх форм і ліній до невпізнання. Щось стає спрощеним, але дотик ретро, його чарівна елегантність і ледь вловимий смак, відчувається у всьому. Керуючись цими принципами, дизайнери RODA Design Lab створювали нову модель класичних кухонь - Валенсію.

Інновації і традиції, минуле і сьогодення зливаються воєдино, щоб застигнути в фасадах кухні. Ця модель, насамперед, розрахована на тих, хто віддає перевагу витонченому оригінальному зовнішньому вигляду. «Це світанок плодів, який несе нам квіти і наповнює нас чистим духом морів ...» - так би сказав про неї Федеріко Гарсіа Лорка. Вишуканий дизайн, технічно продуманий плавний механізм висувних конструкцій - досить легкого натискання, щоб відобразити всю емоційність мови жестів.

Влаштуйте собі незабутню сієсту на Вашій новій кухні і спробуйте традиційні страви Валенсії : пікантну паелью, солодкі Фартон і орчата - освіжаючий напій з тигрового горіху ...

Підписатися на розсилку