preloader
Новини
13/09/2013
Смак та естетика від художниці Наталії Мерфі

Шановні Пані та Панове!

Концепція дизайнерів RODA Design Lab, які невтомно працюють над створенням ідеальної кухні, проста: чітко пропорції, мінімалістичні контури і складний спектр обробки і кольору.

Саме такою створювалася нова серія 3-D кухонь, до якої увійшли 15 моделей. Виразні й ексклюзивні, вони притягують погляд, а краса геометричних форм збагачує простір.

Нова серія 3-D кухонь надихає не тільки на створення кулінарних шедеврів, а й на написання картин! Яскрава і жива картина на панелі кухні Рейк'явік, панель «Кола», від сучасної художниці Наталії Мерфі, підкреслює високу якість продукції компанії. RODA - українська компанія з виробництвом на Україні. Звідси і сюжет картини, що підкреслює її українське коріння.

При першому ж погляді на картину увага зупиняється на тарілці з яскраво-червоною українською національною стравою - борщем, яка нагадує сам логотип RODA. Дивовижно підібрані кольори, насиченість яких, майстерно зроблена за допомогою білих, бордових і чорних мазків, вони лише додають картині пікантності. Що сказати - смачно та естетично!

Підписатися на розсилку