preloader
Новини
11/05/2013
KIFF 2013 – головна подія меблевої та інтер’єрної галузі

Шановні Пані та Панове!

Ми раді Вас запросити відвідати головну подію меблевої та інтер’єрної галузі – Київський міжнародний меблевий форум «KIFF 2013», що відбудеться 13-16 березня 2013 року, за адресою: ВЦ «КИЇВЕКСПОПЛАЗА», вул. Салютна 2Б, м. Київ (www.kiff.kiev.ua)

Під час відвідин виставки у Вас буде унікальна можливість першими дізнатися про останні події та досягнення в кухонній галузі, адже компанія Рода презентує на виставці багато вдосконалень та новинок. Провідне місце серед них займають 2 нові моделі кухонь – Стреза та Ліверпуль. Якщо кухня Стреза вже добре відома всім своєю класичною вишуканістю, то модель Ліверпуль – це зовсім неочікуване, і тим самим інтригуюче, рішення від RODA Design Lab. Не схожа за своєю стилістикою та характером на жодну з кухонь асортиментного ряду RODA, перша ластівка абсолютно нового направлення кухонного інтер’єру в Україні, модель Ліверпуль, безперечно, вразить і запам’ятається Вам назавжди.

Ми будемо щиро раді бачити вас в числі наших гостей на стенді RODA, павільйон № 1, місце С122

Всі дні виставки з 10-00 до 18-00 (субота, 16.03.2013 – до 13-00) на стенді RODA будуть присутні представники компанії, у яких Ви можете отримати інформацію про новинки ринку та кваліфіковану пораду стосовно дизайну та проектування Вашої нової кухні.

Чекаємо на особисту зустріч з Вами та сподіваємось, що відвідини KIFF 2013 будуть цікавими та максимально корисними!

Підписатися на розсилку