preloader
Новини
5890945e68483e3e3656cf6c95df4519.jpeg
829ebe95f3ae11588fcc45dc0217b5a8.jpeg
4bc13330fd853279e28f4c24ebecf75b.jpeg
07/11/2017
Новинка! Грифельне оздоблення

Шановні пані та панове!

Спішимо презентувати Вам новинку в асортименті RODA – грифельне оздоблення. Тепер в салоні сучасних кухонь RODA можна замовити грифельну дошку, зробити грифельним фартух або цілу шафу! Це також гарний й простий спосіб «осучаснити» Вашу улюблену кухню! Сьогодні грифельне оздоблення в інтер`єрі переживає свій зоряний час. Це оригінальне, незвичайне рішення в оформленні порожніх, нудних стін. Найширший функціонал, неординарність, доступність і відносна дешевизна - всі ці факти кожен день залучають все більше і більше креативних господарів використовувати грифельне оздоблення в своїх інтер’єрах.

На кухні грифельні (або ще кажуть крейдові) дошки – це, безперечний, універсальний елемент Інтер’єру. По-перше, вони набагато більш функціональні і зручні, ніж паперові органайзери.  По-друге, атмосфера, яку вони принесуть у ваш будинок, незрівнянна ні з чим, і ніякі маркерні дошки ніколи не зможуть змагатися з ними на цьому терені. Майданчик для творчості, помічник в побутових справах, портативний підручник і найкраща іграшка для ваших дітей, все це – ваша нова дошка, універсальна і неповторна. Один раз обзавівшись подібним помічником в побуті ви більше не зможете від нього відмовитися. На крейдяній дошці можна залишати записки один одному і це стане інструментом внутрішньосімейних комунікацій. Грифельна дошка може бути невеликого розміру, а може бути розміром зі стіну і більш того – вона може бути замість стіни. Грифельна дошка прекрасно розділить єдиний простір на зони – такий варіант дизайну підійде для молодіжного інтер’єру кухні-студії.

Писати по грифельній дошці можна крейдою, крейдовим олівцем, крейдовим маркером:

  1. Крейдяний олівець вигідно відрізняється від простої крейди зручністю і оригінальністю.

Корисне доповнення до крейдяних дощок.

  1. Біла чи кольорова крейда для написання і малювання дуже добре підходить для крейдяних дощок.
  2. Білий крейдяний маркер на водній основі слугує для нанесення написів і для

малювання на крейдяних дошках, на табличках, склі, дзеркалі, металі, пластику, квіткових горщиках і будь-яких інших поверхнях, що не поглинають воду. Повністю висихає за 3-5 хвилин, стирається вологою ганчірочкою (серветкою). Підходить для використання в приміщенні. Товщина лінії буває 2-5мм.

 

Зробіть свій інтер’єр сучасним, зручним і неповторним із грифельним оздобленням від RODA!

Підписатися на розсилку