preloader
Новини
20/12/2018
Новинка! Кухня Бонн

Шановні Пані та Панове!

Напередодні Нового року дизайнери RODA Design Lab зробили всім шанувальникам сучасних кухонь RODA подарунок – нову модель кухні Бонн!!

Кухня Бонн розкішна, хоча і не в тому сенсі, до якого багато хто звик. Це – чудова інтерпретація сучасної професійної кухні, технологічної і естетичної одночасно.

Важлива деталь – використання на фасадах інноваційного матеріалу заснованого на нанотехнологіях. Він формує строгі горизонтальні і вертикальні лінії кухні, в той же час володіє приємною тактильною теплотою. Оксамитова на дотик, кухня Бонн дарує своїм власникам абсолютно нові тактильні відчуття, з безліччю беззаперечних унікальностей.

Фенікс є новим, воістину революційним матеріалом. По суті, це термопластична смола останнього покоління, завдяки чому поверхня Фенікс практично не має пір. Саме ця особливість даної поверхні забезпечує абсолютну матовість, а також ефект м'якої і теплої на дотик поверхні (ефект soft-touch).

Як видно з назви, матеріал має властивість самовідновлення, отриманого завдяки досягненням прикладної нанотехнології. Мікроподряпини, які можуть виникнути на його поверхні, легко усуваються простим нагріванням чи тертям меламіновою губкою. Фенікс має підвищену стійкість до забруднення і слідів від пальців навіть на темних поверхнях. Так, Ваша кухня завжди виглядатиме немов щойно з салону.

RODA приготувала ще один новорічний подарунок для Вас! На нову модель Бонн діє акційна знижка 20%! Поспішайте, акція діє тільки до кінця року! Ваша нова кухня Бонн вже чекає на Вас в салонах сучасних кухонь RODA!

Підписатися на розсилку