preloader
Новини
a8c8d4169427662a04440d27749d88e0.png
24/12/2013
Новинка від RODA Design Lab - кухня Бостон

Шановні Пані та Панове!

У переддень Нового року дизайнери RODA Design Lab поспішають порадувати Вас ще однією новинкою!

На думку RODA Design Lab грамотний підхід до створення дизайну і обладнання кухні повинен ґрунтуватися на раціональності, ергономічності та витонченій естетиці, що з майстерністю втілилося в новій моделі Бостон.

Ця новинка припаде до смаку тим, хто віддає перевагу оригінальності в поєднанні з простотою і зручністю. Дивлячись на кухню Бостон здається, що бостонські романтичні мелодії Френсіса Лея вплелися в оксамитову розкіш темно- вишневої кухні RODA. Легкий флер пом'якшив консервативний стиль Нової Англії і надав кухні загадкову чарівність, а контрастність різьблених елементів тільки підкреслює сучасний ритм життя. Функціональність розумної кухні надасть Вам можливість приготувати традиційні бостонські страви: клем-чаудер - суп з молюсків, шніцелі, ростбіф із кров'ю та стейк. А ваше старе вино з нового винної шафи додасть і напою, і їжі особливий смак!

Ще одна приємна новина від RODA - до кінця грудня на модель Бостон, а також на комплект кухонної техніки діє знижка 15 %! Поспішайте подарувати собі новорічну атмосферу Нової Англії з новою кухнею Бостон!

Підписатися на розсилку