preloader
Новини
54bc4abfd3358e288da978054e4ca610.jpeg
05/03/2014
Новинка від RODA Design Lab - кухня Бремен

Шановні Пані та Панове!

Дизайнери RODA Design Lab представляють нову модель стриманості і елегантності, якою є Бремен - нова кухня, що з'єднала цінність і витонченість атмосфери зі складними технологіями і новаторськими матеріалами. Кухня Бремен створена, щоб допомогти щодня жити в атмосфері достатку і зручності, елегантності і технологій. Цією моделлю створюється відчуття кухні як пульсуючого серця і головного місця всього будинку - місця, оточеного зручностями, де завжди приємно проводити час.

Бремен - ідеальне рішення для тих, хто любить позбутися зайвого, вважаючи за краще тільки затишок і комфорт. Модель звільнена від непотрібних ліній, декоративних елементів на користь технологій і візуально збалансованої чистоти. Продумані елементи внутрішніх організацій, плавна і безшумна робота фурнітури, ергономічність та індивідуальний проект - ось ті аспекти, якими, безперечно, захопиться навіть найдосвідченіший покупець. Натхненна Північним морем і красивою бременської гаванню, кухня Бремен відрізняється виразним малюнком і глибоким відтінком димчастого кварцу. Пропорційність композиції і вільного простору, елегантність форм і легке мерехтіння панелей роблять кухню дійсно чарівною. Не дивно, що вона асоціюється з традиційними бременськими солодощами: повітряним пирогом з масла, цукру і мигдалю, а також шоколадом з начинкою з перцевої м'яти.

Побалуйте себе вишуканим десертом на новій кухні Бремен. Тим більше, що до 31 березня 2014р . на цю модель діє знижка 15 %!

Підписатися на розсилку