preloader
Новини
d1b040329816203dfbbbaf41fe7bbf07.jpeg
fcf74dbc83ccd5f93288add21cc1e274.jpeg
01/09/2017
Поважаючи навколишнє середовище, ми поважаємо себе

Цілком очевидно, що сучасному світу просто необхідний захист навколишнього середовища. Саме тому компанія «Рода» проявляє відповідальність по відношенню до клієнтів і навколишнього середовища. Ми з кожним роком звертаємо все більше уваги на важливість проблем екології.

"Think Green" – вже стало повсякденним девізом нашої компанії. Турбота про навколишнє середовище простежується на всіх етапах виробничого циклу. Наші екологічні цілі в основному зосереджені на наступних областях:

• Управління енергією

• Управління водними ресурсами

• Управління твердими відходами

• Покращення якості повітря

Проблема раціонального використання енергії є однією з найбільш гострих проблем людства. Сучасні способи виробництва енергії завдають непоправної шкоди природі і людині. Найпростіший спосіб зменшити забруднення навколишнього середовища – берегти енергію, або, іншими словами, витрачати енергію більш розумно. У 2017 році компанією «Рода» був зроблений важливий крок на шляху раціонального використання енергії: на виробництві було встановлено рекуператор повітря. Весь принцип дії цього приладу виглядає наступним чином: – охолоджене повітря, що надходить через пристрій в холодну пору року з вулиці, обігрівається теплим відпрацьованим повітрям, яке в цей же час виходить з приміщення. І, відповідно, в теплу пору року гаряче повітря, яке надходить з вулиці, охолоджується більш прохолодним повітрям, що виходить із приміщення. При цьому, при підтримці в приміщенні постійної температури, відбувається значна економія.

В нас попереду ще багато кроків на шляху вдосконалення та зменшення впливу виробництва  на навколишнє середовище, адже ні наука, ні технологічний прогрес не стоять на місці. Тож пам’ятаймо, що поважаючи навколишнє середовище, ми поважаємо себе!

Підписатися на розсилку