preloader
Новини
47b5241efade8b5ffc220ce3e08ffb50.png
4badbe0f6d4230e38ff5094338bf1cf2.png
11/09/2013
Проведення навчального тренінгу за програмою МВА «Активні продажі та обслуговування клієнтів»

Шановні Пані та Панове!

Ми віримо, що запорукою успіху і високої лояльності клієнтів RODA є професійний персонал і бездоганні кухонні меблі. Саме тому компанія Рода щорік проводить різного роду навчальні семінари й тренінги для своїх фахівців різних профілів, а також фахівців партнерів.

Так, 9-10 вересня 2013 року в мальовничому місці під Києвом відбувся семінар для менеджерів-дизайнерів салонів сучасних кухонь RODA «Сучасні кухні RODA: дизайн, продажі, успіх». Учасниками семінару стали провідні дизайнери і менеджери салонів RODA з 30 міст України. Компанія RODA – українська компанія з виробництвом на Україні. Підкреслюючи походження RODA, семінар пройшов в етнографічному комплексі «Українське село» (www.etno-selo.com.ua).

Дводенний тренінг проводила VIP коуч, директор «Академії Бізнесу Коучингу та тренінгу», бізнес-тренер міжнародного класу Олена Денисенко. Перший день тренінгу був присвячений технологіям активних продажів. Невеликими групами, допитливі співробітники компанії створювали готові кліше для продажів, брали участь у ділових іграх для відточування реальних кейсів. Подібний тренінг входить в програму курсу МВА кращих університетів світу! Другий день був відведений для створення внутрішньої сили, харизми менеджера-дизайнера. Куди ж без цього? У підсумку, співробітники компанії «Рода» повернулися до роботи з безліччю знань, вражень та ідей.

Ми бажаємо всім учасникам тренінгу успішного застосування отриманих знань на практиці та вдячних клієнтів!

Підписатися на розсилку