preloader
Новини
4bc03b9f4dd6f68cf2bf5b76ff4e7524.png
357054b1889624ca6f848c8fc48f0fdb.png
9e0afa56b0f1abe6b7b1093ac4b9a507.png
27/10/2014
Розкішний інтер'єр за доступною ціною: секрети дизайнерів

У своєму будинку всім хочеться бачити унікальний, неповторний інтер'єр з атмосферою розкоші і достатку. Завдяки порадам дизайнерів RODA доступний за ціною, але дорогий на вигляд інтер'єр - не казка, а реальність.

  1. Фарбування стін
    Ясний, білий колір або хороша пігментна фарба нейтральних тонів додасть інтер'єру кімнати нотки витонченості і достатку. Стіни в нейтральних тонах дозволяють міняти акцентні кольори за бажанням. Ще один прийом, що симулює розкіш - фарбування дверей в чорний колір. Але переконайтеся, що колір дверей прив'язаний до решти декору за допомогою декількох чорних аксесуарів.
  2. Віконні драпірування
    Відмовтеся від тонких штор і штор без підкладки - це красномовне свідчення поганої якості. Штори краще шити на замовлення, так вони зможуть виглядати набагато дорожче за свою реальну вартість. Закріплюйте штори вище до стелі, щоб створити ілюзію повноти.
  3. Стельові холдинги
    Інтер'єр без молдингу зазвичай виглядає більш посередньо. Відсутність чіткого зв'язку між стелею і стінами сприяє незавершеному, дешевому вигляду. За зовсім невеликі гроші стельовий молдинг додасть інтер'єру багатий вид. Вибираючи молдинг, віддайте перевагу більш широким варіантами: чим ширше молдинг - тим розкішніше він виглядає.
  4. Освітлення
    Якщо приділяти увагу дрібницям і застосовувати унікальні предмети замість стандартних, то вигляд інтер'єру змінюється до невпізнання. Це стосується і освітлення. Немає необхідності купувати освітлювальні прилади в дорогих магазинах, для початку прочешіть місцевий блошиний ринок або антикварний магазин. Якщо правильно вкласти гроші в освітлення - ви отримаєте елегантний і дорогий вид. Не забудьте про настільні світильниках і торшери в кожній кімнаті.
  5. Покриття підлоги з дерева
    Хоча килим від стіни до стіни - це м'якість і тепло під ногами, але він не сприяє розкішному вигляду. З іншого боку, покриття з твердих порід дерева має класичну візуальну привабливість. Віддайте перевагу темному дереву, воно виглядає дорожче. Щоб зробити візуальний акцент або з'єднати різні елементи інтер'єру, можна розмістити на підлозі невеликий килимок з хитромудрим дизайном.
  6. Подушки
    Якщо потрібно створити атмосферу розкоші - не можна звертатися до чогось масового, доступного для всіх. Тому відкиньте всі варіанти подушок по 30-45 см. Виберіть наволочки розміром в 55 см, і надіньте їх на подушки розміром 60 см. Пухкенькі подушечки створюють привабливий, вишуканий вигляд.
  7. Фурнітура
    Знайти фурнітуру можна не тільки в спеціалізованих магазинах, а й на блошиному ринку. Головне - знайти щось унікальне, цікаве саме вам. Стандартні водопровідні крани теж можна замінити на щось більш хитромудре.
  8. Аксесуари
    Золотий колір вважається синонімом багатства, проте він часто виглядає досить без смаку. Золотий буде занадто кричати про бажання виглядати дорого. Срібло, хром і полірований нікель виглядають легше і приємніше для очей, пропонуючи по-справжньому блискучий вигляд. Срібний колір також краще, ніж золотий відбиває світло, допомагаючи досягти бажаного результату.
  9. Меблі
    Пошукайте в комісійних магазинах або на розпродажах якісно зроблені б / у меблі, які можна перетягнути. Так ви отримаєте бажану елегантність і приємну ціну, не економлячи на якості.
  10. Прибирання
    Як казав Альберт Хедлі, - «Немає сенсу створювати щось красиве для нечупари ...» І це правда. Найлегший і недорогий спосіб надати будинку розкішний вигляд - тримати його в чистоті.
Підписатися на розсилку