preloader
Новини
d488ac1fb14fd020ff05500981731991.jpeg
2761229d07f9d7ceb552f1e6d3b56a9d.jpeg
17/08/2017
Введення електромеханічної системи відкривання Easys

Шановні пані та панове!

Представляємо Вам нові можливості в дизайні меблів RODA. Мінімальні зусилля, максимальний ефект – це нова електромеханічна система відкривання Easys (Hettich) для холодильників. Завдяки системі Easys стало можливим застосувати благородний пуристичний дизайн до всіх елементів обладнання кухні, в тому числі і до холодильників. Це відкриває найширші можливості для проектування кухні. Система Easys дозволяє задовольнити самі найвибагливіші вимоги навіть в преміальному сегменті. Електромеханічна система відкривання Easys має достатній запас потужності, щоб подолати утримуючу силу магнітного ущільнювача дверцят холодильника. Завдяки цьому дверцята холодильника разом з дверцятами-фасадом легко відкриються у відповідь на натискання. Холодильники, оснащені системою Easys, відкриваються тільки в тому випадку, коли це дійсно необхідно. Продумана система управління надійно захищає від ненавмисного відкривання. Easys не відреагує на випадкове натискання. Дверцята холодильника закриваються вручну, як зазвичай.

Ця система вразила 58 учасників міжнародного журі премії iF Design Awards 2017 зручними для користувача функціями поряд з невеликою монтажною висотою, за що й була відзначена з-посеред 5575 інших претендентів. Позначка логотипу iF design awards на виробі визнано в усьому світі як свідчення найвищої якості адже премія iF design awards нині є однією з найавторитетніших міжнародних нагород у галузі дизайну, на отримання якої щороку претендує декілька тисяч учасників із майже трьох десятків країн світу.

Відвідайте салони сучасних кухонь RODA та замовте надсучасну систему відкривання Easys. Привнесіть світовий рівень дизайну до своєї нової кухні!

Підписатися на розсилку